More Website Templates at TemplateMonster.com!

Ons bedrijf

Over ons bedrijf. Ons bedrijf KALTRO bestaat al sinds 1964. Het bedrijf is opgericht door de heren F. van KALkeren en F.H. TROost en heeft de naam Schildersbedrijf KALTRO gekregen. Door de snelle groei van het bedrijf kwamen al snel de heren J. Vermeulen en P. van Kalkeren het bedrijf versterken . Gezamenlijk werd door hen het bedrijf uitgebouwd tot een middelgroot schildersbedrijf wat toen bij veel nieuwbouwprojecten van woningen, kantoren en fabrieken glas-, schilder- en behangwerk uitvoerde. Maar ook de bestaande woningen, kantoren, fabrieken en bijvoorbeeld kastelen werden van nieuwe verf, glas of wandbekleding voorzien.

In 1974 werd in Zeist een garagebedrijf verbouwd tot verfwinkel met verfgroothandel en werd het schildersbedrijf ook in dit pand opgenomen. In 2003 werd de exploitatie van het winkelbedrijf en groothandel verkocht aan een ander winkelbedrijf en werd het glas- en schildersbedrijf verplaatst naar het huidige pand in Woudenberg .

Het bedrijf wordt nu samen gerund door Peter van Kalkeren met zijn zoon Frank, de derde generatie in het bedrijf en is nu gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van glas. De administratie wordt vericht door de echtgenote van Frank, Ciska van Kalkeren, we zijn dus een echt familiebedrijf.

.